top of page
  • Yazarın fotoğrafıUtku Yılmaz

Anneler Gününde Süper-annelere Hediye Önerileri

Sizin anneniz de benim annem gibi çevreci bir süper-anneyse, para ile kolayca alınabilecek hediyeler yerine, özenle seçilmiş hediyelerden mutlu olacaktır. Ben de sizin süper-anneniz için bir alternatif hediye toparladım. Hadi yine iyisiniz.


  • Tema Anneler Günü Özel Bağışı

Benim favorim. Çevreci süper-annemin de favorisi. Her yıl anneler gününde onun adına fidan diktiriyoruz. Yakın zamanda bir ormanı olacak! Bütün ormanlar annemin.

Link burada.


  • Güneş Ocağı

Çevreci Süper-Anneler çocuklarını düşündüğü kadar, başkalarının çocuklarını da düşünür; çevreye duyarlı ve herkesin soracağı süper-havalı bir güneş ocağı alabilirsiniz. Nahil'in diğer süper-annelerinin ürünlerine de bakabilirsiniz elbette. Link burada.


  • Unicef 'Umut' Paketi

En güzel duygu: UMUT. Çevreci süper-annenize UMUT adlı bir hediye gönderirken, başka çocuklara UMUT olmak ister misiniz? Anneniz size daha çok bayılacak. Link burada.


  • Patronsuz Kazak

2015'in sonunda alternatif yılbaşı hediyesi olarak Özgür Kazova Tekstil Kooperatifinin Patronsuz Kazaklarından bahsetmiştim. (Link burada) Havalar güzelleşti; siz de süper-anneniz için Özgür Kazova Tekstil Kooperatifinden bir Patronsuz Tişört alabilir, patronsuz üretime destek olabilirsiniz.

Link burada.


  • Muhammed'in Resimleri

Muhammed Yalçın Ankara'daki gecekondularında muhteşem ailesi ve engeli ile birlikte yaşıyor. Resim yapmaya bayılıyor. Ancak maalesef resim malzemesi almakta zorlanıyor. Süper-anneniz için Muhammed'in resimlerinden satın alabilir; hem süper-annenize muazzam bir hediye verebilir, hem de Muhammed'in resim yapmaya devam etmesini sağlayabilirsiniz. Muhammed'in hikayesi bu videoda 11. dakikadan sonra başlıyor.

Resimlerin linki burada. Resimleri seçerek 0534 401 63 20'den babası Hasan Yalçın'a ulaşabilir, resimleri talep edebilirsiniz. 


  • EkosolFarm KompostBox

Bir süper-annenin hikayesi sizin süper-annenize nefis bir hediye olabilir. Öncelikle Süper-anne Burçin Karababa'nın hikayesi ile tanışın--> Burada. KompostBox evsel atıkları (yemek artıkları gibi) geri dönüşüme katabileceğiniz, organik gübre yapabileceğiniz bir kit. 500 adet solucanı ile birlikte gönderiliyor.  Link burada.


Tüm süper-annelerin Anneler Günü kutlu olsun. Süper-annenin sade kızı Utku

bottom of page