top of page
  • Yazarın fotoğrafıUtku Yılmaz

Yeni Eğlencem: Chaby Han Nasıl Türkleşti?

Yenilmiş bir “Galatasaray taraftarı” olarak yüksek hislerde olduğum şu Pazar gününü, maçı unutarak nasıl geçirebilirim, diye düşündüm ve kendimi 2xUmut’un Youtube videoları ile buldum. Yabancıların önce Türk marka bisküvilerini yerken oluşturdukları foodpornlarında, sonra cayır cayır yakan rakı shotlarında, en son da İstanbul’un muhtelif semt lezzetlerinde (Pando’nun kaymakları, Vefa Bozacısı’nın bozaları,vs) kaybolduktan sonra; uzun süreden sonra ilk kez bu kadar zevkle videolarını izlediğim bir fenomenle tanıştım: 

Chaby Han

Chaby, 8 yıldır Türkiye’de yaşaması nedeniyle, tepki gösterirken bile Türkçe küfür ediyor, Yüzyüzeyken Konuşuruz dinliyor, Leyla ile Mecnun izliyor; bizden tek farkı Korece konuşuyor olması. (Çekik gözlü olması fark değil, benim ailem de çekik gözlü)

Chaby Han

Henüz birkaç haftadır youtube’a video yüklemesi nedeniyle yavaş yavaş tanınmaya başlamış anladığım kadarıyla. Ancak yakın zamanda oldukça insana erişecek gibi görünüyor.

Tüm videolarını büyük bir zevkle izledik. (Hatta mutfağa giderken, videoyu durdurttuk) Yeni videoyu nasıl bekleyeceğim bilmiyorum.

Not: En çok Ara Bölümde güldük:

Chaby'nin Youtube kanalı için buraya bir tık, o kadar.


Not: “Son zamanlarda güzel hiçbir şey olmuyor, hoff” diye düşünürken Volkan’ın yere düştüğünü büyük bi zevkle izledim. Oh!

Utku

bottom of page